به گزارش قدس آنلاین، دکتر قباد محمدی با اشاره به شروع ساخت این پروژه از سال ۱۳۹۵ گفت: این پروژه تا سال ۱۴۰۰ حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی افزود: در دو سال اخیر اعتبارات خوبی برای پروژه گرفته و توانستیم آن را تکمیل کنیم.
محمدی گفت: در حال حاضر کار پروژه در مراحل انتهایی قرار داد و پاییز امسال این بیمارستان افتتاح و پذیرش بیمار در آن آغاز می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به تجهیزات فوق پیشرفته این بیمارستان گفت: در این بیمارستان یک دستگاه پت اسکن قرار می گیرد که تا دو ماه دیگر همزمان با افتتاح پروژه مراحل نصب آن هم به پایان می رسد.
وی افزود: پت اسکن نوعی دستگاه تصویربرداری فوق پیشرفته است که نحوه عملکرد بدن را نشان داده و سرنخ های مهمی در خصوص نحوه بروز بیماری نشان می دهد.
محمدی گفت: از این دستگاه برای یافتن سرطان، مشاهده انتشار یافتن یا نیافتن این بیماری، موثر بودن شیوه های درمانی آن و تعیین عود سرطان پس از درمان استفاده می شود.
وی افزود: علاوه بر این دو دستگاه رادیوتراپی و یک دستگاه توموتراپی هم در این بیمارستان نصبت می شود که کمک بسیاری به درمان بیماران مبتلا به سرطان خواهد کرد.
محمدی خاطرنشان کرد: نصب این دستگاه ها هم از یک ماه دیگر آغاز خواهد شد و ممکن است تا مدتی پس از افتتاح بیمارستان نصب آنها ادامه داشته باشد.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار صرف ساخت و خرید تجهیزات این بیمارستان پیشرفته شده است.
وی تعداد تخت های این بیمارستان را ۱۲۰ تخت اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر با کمبود شدید تخت های شیمی درمانی دراستان مواجه هستیم و قطعا راه اندازی این بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی کمک بزرگی برای این بیماران خواهد بود.
وی با اشاره به قطب بودن استان در عمده حوزه های بهداشتی و درمانی گفت: با راه اندازی این بیمارستان علاوه بر بیماران استان، بیماران استانهای غرب کشور هم از منافع آن بهره مند خواهند شد.
نظر شما